Kjemisk peeling 

Kjemisk peeling er en hudforbedrende behandling, hvor man bruker en rekke syrer for effektivt løse estetiske utfordringer og spesifikke hudproblemer.

Kjemisk peeling kan forbedre: 

 

  • Akne
  • Fine linjer og rynker
  • Rosacea og rødlig hud
  • Hyperpigmenteringer
  • Arr

 

Skin stories bruker kjemiske peelinger fra Innoaesthetics, ZO Skin Health og MeLine som er laget av trygge, rene og aktive ingredienser.

Kjemisk peeling

Behandling

Pris

Varighet

Innoaesthetics peel

1600

1t

ZO stimulator peel

1500

1t

MeLine Hyperpigmentering

1800

1t

Om kjemiske peelinger

Innoaesthetics peel

INNOAESTHETICS gir medisinske estetiske løsninger for hudproblemer. Vi har en rekke peelinger i klinikk som vi skreddersyr til ditt behov. Det kan være til deg som ønsker å dempe rødhet, redusere kviser og fet hud, linjer og rynker, og pigmenteringer.

ZO stimulator peel

I over 35 år har Dr. Zein Obagi, sertifisert dermatolog, utviklet innovative hudpleieløsninger med fokus på å skape sunn hud. Han er anerkjent som en autoritet på hudhelse og foryngelse. Dr. Obagis prinsipper for gjenoppretting av sunn hud regnes nå som gullstandarden innen hudpleie. Han er en ekspert på kjemisk peeling og behandling av mørkere hudtoner. På klinikken tilbyr vi Zo Stimulator Peel, egnet for alle hudtyper.

MeLine hyperpigmentering

Den eneste merkevaren som spesialiserer seg på behandlinger for hyperpigmentering. Produkter fra MeLine-serien er utviklet i Innoaesthetics Laboratories gjennom samarbeidet mellom vår FoU-avdeling og medisinske avdeling. Dyp kunnskap om utvikling og evolusjon av melasma har gjort det mulig for våre spesialister å designe produkter som behandler disse spesifikke hudpigmenteringsproblemene på en trygg og effektiv måte.

Om behandlingen

 

Kjemisk peeling er en behandling med stabiliserte virkestoffer med lavere pH enn huden.  Peelingen skaper en kontollert skade i huden, som fremmer vekst av ny hud. Ofte brukt i behandling er hydroksisyrer (fruktsyrer) og A-vitamin (Retinol).

 

Behandlingen innebærer

 

Huden din renses godt med en cleanser, og avfettes for jevn penetrasjon. Den aktuelle peelingen for din hud pensles på huden. Du kan kjenne mild til moderat prikking, svie mens peelingen er på. Peelingen er som regel på huden fra 1 - 10 minutter før den vaskes av. Deretter legges på en beroligende og fuktighetsgivende maske, krem og solkrem. 

 

Etter behandlingen

 

Man må påberegne noen dager nedetid hvor man kan bli rød og sensitiv i huden, og ved enkelte peelinger er det forventet å flasse. Dette er individuelt og variasjoner vil forekomme. 

 

Behandlingen skal ikke utføres dersom

 

Du er gravid eller ammer

Danner keloide arr (har en histore med stor/overdreven arrdannelse)

Eksem, sår eller betennelse i huden