Behandlinger

Det kan være vanskelig å vite hva man skal velge når det gjelder både behandlinger og produkter. Hos Skin Stories kan du bestille en time for konsultasjon,veiledning og anbefalinger i forhold til din hud og hvilke produkter og/eller behandlinger som vil passe deg best. Om du er usikker på hvilken behandling du skal bestille så kan du gjerne ta kontakt med oss per telefon, e-post eller via sosiale medier. Trykk på linken for å lese mer om Konsultasjon og Produktveiledning.

Klassisk hudpleie og dyprens

Medisinsk hudpleie

Injeksjonsbehandlinger

Ved Skin Stories er vi dedikerte til å tilby en trygg og profesjonell service. Våre kosmetiske sykepleiere vil gi en grundig vurdering, og gi ærlige anbefalinger basert på dine spesifikke behov og forventninger. Selv om vi ikke kan garantere spesifikke resultater, er vårt mål å arbeide tett med deg for å oppnå best mulig utfall og at du skal føle deg vel ivaretatt. Trykk på bildene for å lese mer om rynkebehandling, fillerbehandling og profhilo, samt få oversikt over behandlingsutvalg og priser.

Hårfjerning

Skin Stories tilbyr hårfjerning ved klassisk kroppsvoksing, men også en mer vedvarende form form hårfjerning kalt IPL. IPL betyr et “intenst pulset lys”. Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige lag av huden. I dette tilfelle er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken og ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene. Alle som skal starte et behandlingsforløp med IPL hårfjerning vil på forhånd alltid ha en konsultasjon med sykepleier. Trykk på bildene for å lese mer.

Spengte blodkar på ben

Sprengte blodkar på ben kan behandles med Nd:YAG laser eller ved Sklerosering injeksjonsbehandling. Hvilken av disse behandlingsformene som skal benyttes avhenger av blodkarenes størrelse og dybde. Det blir alltid gjennom konsultasjon med sykepleier oppstart av et behandlingsforløp. Det vil da bli vurdert hvilken av disse behandlingsformene som egner seg best i det aktuelle tilfellet. Ønsker du mer informasjon om disse behandlingene kan du følge linkene nedenfor. Trykk på bildene for å lese mer om Sklerosering og laserbehandling, samt få oversikt over behandlingsutvalg og priser.

Manikyr og Pedikyr

Massasje, Vipper og Bryn