Manikyr  

Hos Skin Stories har vi gleden av å kunne tilby manikyr og negledesign. Enten du er ute etter en klassisk manikyr, trendy negleart, eller langvarige gelénegler, har Tetiana kompetansen og produktene for å møte dine behov. Hun tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter – fra enkle og klassiske negler til negler med høyere grad av detaljer og kunstneriske uttrykk.

 

I vårt hyggelige og avslappende miljø på klinikken i Hønefoss, kan du slappe av mens vi tar hånd om dine negler. Vår prioritet er din tilfredshet og velvære. Velkommen til Skin Stories for flotte, sunne og friske negler

Manikyr og negledesign

Behandling

Pris

Varighet

Gelelakk korte negler

fra 600

90-120min

Gelelakk korte negler, med farge

fra 650

90-120min

Behandlingene inkluderer manikyr og fjerning av gelelakk. Hvis du ønsker dekor (håndmalt, klistermerker, crystal er osv.), vennligst gi beskjed eller bestill i tillegg da dette krever ekstra tid.

Gelenegler etterfylling

fra 800

90-120min

Gelenegler etterfylling, med farge

fra 850

90-120min

Prosedyren inkluderer manikyr og gel negl fjerning. Hvis du trenger dekor (håndmalt, design, klistremerker, rhinestones, etc.), vennligst gi beskjed eller bestill i tillegg da dette krever ekstra tid.. Prisene kan variere litt avhengig av situasjonen hvis for eksempel dine naturlige negler vokser opp eller ned, eller er krøllet

Nytt sett gelenegler (forlengelse) korte/medium lange negler

fra 1200

120-180min

Nytt sett gelenegler (forlengelse) korte/medium lange negler, med farge

fra 1300

120-180min

Prosedyren inkluderer manikyr og gel negl fjerning. Hvis du trenger dekor (håndmalt, design, klistremerker, rhinestones, etc.), vennligst gi beskjed eller bestill i tillegg da dette krever ekstra tid.

Manikyr

400

30-60min

Kombinert manikyr (apparat og klippe instrumenter) Forming av negler og neglebånds fjerning.

Fjerning av gelelakk

300

30-45min

Kun fjerning av materiell. Prisen er uten manikyr

Negledesign og dekor

Tillegg for franske negler

100

10-15 min

Enkel design 1 negl

20

1-3 min

Kompleks tegning 1 negl

100

20-30 min

Klistremerker 1 negl

10

1-3min

Krystaller 1 negl (1-5 ting)

10

1-3min

Krystaller hele neglen

150

10min

Stempling 1 negl

10

1-3min

Glitter stretch 1 negl

10

1-3min

Pulver 1 negl

10

1-3min

Gelenegler, akrylnegler, gellakk eller gelelakk?

 

Når det gjelder neglebehandling, er valget mellom gellakk (ofte kjent som shellac) og gelenegler et vanlig dilemma. Mens begge tilbyr langvarig skjønnhet og styrke, har de forskjellige egenskaper som kan påvirke ditt valg. 

 

Gellakk (Shellac)

 

Gellakk, ofte referert til som shellac, er et populært valg for mange på grunn av dets naturlige og myke finish. Denne typen lakk varer vanligvis i omtrent to uker. Men, det er viktig å være oppmerksom på noen aspekter:

 

Tynne Negler: På tynne negler, når basen for gellakk er myk, kan det oppstå problemer som løsrivelse eller sprekker, spesielt på lange eller firkantede negler. For lange negler anbefales det noen ganger å unngå base coat helt.

 

Tykk Base: En tykk base kan over tid bli skjør og begynne å synke. Hvis man forsøker å "styrke" neglene ved å legge til mer base, kan det resultere i unaturlig tykke negler. I tillegg øker dette risikoen for brannskade på grunn av den høyere surheten i basen.

 

Gelenegler

 

Gelenegler, derimot, er kjent for sin holdbarhet og styrke, takket være det harde materialet de er laget av. De har flere fordeler:

 

Varighet: Disse neglene har en imponerende varighet på 3-4 uker, betydelig lenger enn gellakk.

Stabilitet: En viktig fordel med gelenegler er at de ikke synker ved langvarig bruk, noe som bidrar til et jevnt og profesjonelt utseende over tid.

 

Når du velger mellom gellakk og gelenegler, er det viktig å vurdere dine personlige behov og preferanser. Ønsker du en mer naturlig og fleksibel finish, kan gellakk være veien å gå. For lengre varighet og styrke, er gelenegler et utmerket valg. Uansett hva du velger, er begge alternativene fantastiske måter å fremheve skjønnheten i dine negler.