Profhilo 

Profhilo er en injeksjonsbehandling som består av hyaluronsyre. Profhilo er en populær behandling for slapp og uelastisk hud, og som som gir naturlige resultater. 

 

Behandling med Profhilo bidrar til

 

  • Oppstramming av huden

  • Reparere og stimulere huden

  • Fukte huden fra innsiden

  • Redusere fine linjer

  • Jevne hudstruktur

Profhilo

Behandling

Pris

Varighet

Profhilo ansikt (2ml)

3800

30min

Profhilo body mage (3ml)

4000

45min

Profhilo behandling 

 

Behandling med Profhilo inneholder en høy konsentrasjon hyaluronsyre (fuktighet) som stimulerer celler i ulike lag i huden. Den stimulerer hudens kollagen- og elastinproduksjon. I tillegg har Profhilo en positiv effekt på hudcellene i det øverste hudlaget, samt fettceller dypere ned. Huden kan derfor oppleves fastere med mer spenst, og et friskere utseende med mer glød. 

 

Anbefalte behandlinger:

 

Behandling med Profhilo anbefales som en kur med to til tre behandlinger, med fire ukers mellomrom. En vedlikeholdsbehandling kan utføres etter et halvt år.

 

Før behandlingen

 

Før behandlingen gjennomgår vi alltid informasjon og egenerklæringsskjema slik at du er trygg på hva behandlingen innebærer, og vi får kartlagt forhold om deg. Det kan være forhold som gjør at vi ikke kan behandle med Profhilo. For eksempel: graviditet og amming.

 

Om behandlingen

 

Selve behandlingen begynner med vask og desinfeksjon av huden, deretter markerer behandleren opp punkter (BAP-points) der Profhilo injiseres. Du kan kjenne litt spreng akkurat der produktet injiseres. Det går raskt over. Du kan oppleve litt rødhet, hevelse og små klumper i huden, som raskt avtar ettersom produktet sprer seg i huden.

 

Etter behandlingen

 

Følg etterråd fra behandleren din.